Van Weede van Dijkveldstraat

Over dit project

Het herstel van een historisch juweeltje in Den Haag

De Van Weede van Dijkveldstraat, gelegen in het hart van Den Haag draagt een rijke geschiedenis met zich mee. Te midden van deze historische omgeving stond een oud pand dat wacht op een welverdiende renovatie.

Met respect voor het verleden en een visie op de toekomst is Rannox deze uitdaging aangegaan. Door het renovatieproject wordt het pand nieuw leven ingeblazen en zal het zijn oorspronkelijke grandeur terugkrijgen.

Een groot renovatieproject begint met gedetailleerde planning en voorbereiding. Experts op het gebied van architectuur, constructie en de bouw zijn samengekomen om het pand te beoordelen en een restauratieplan op te stellen. Dit heeft een grondige analyse omvat van het gebouw, de constructionele gebreken en de mogelijkheid tot het behouden van historische elementen.

Naast het behoud van de historische kenmerken zal de renovatie gericht zijn op de modernisering en functionaliteit van het pand. Het pand is voorzien van nieuwe elektrische bedrading, hoogwaardige kozijnen met triple glas en een state of the art verwarmingsinstallatie middels een hybride warmtepomp en vloerverwarming. Onder meer door deze verduurzamende maatregelen is er een energielabel verkregen van A++.

Wij willen bij deze in het bijzonder onze dank uitspreken naar alle betrokkenen bij het project. Zie hieronder de foto’s!

Altijd binnen onze kernwaarden: verantwoord, vernieuwend en klantgericht.