Mauritskade 33 Den Haag

Over dit project

Renovatie van een kantoorpand gelegen aan de Mauritskade.

Gelegen aan de prachtige Mauritskade in Den Haag stond een kantoorpand dat een grondige renovatie goed kon gebruiken. Het renovatieproject was gericht op het herdefiniëren van de ruimtes en het maximaliseren van de functionaliteit van de verschillende ruimtes.

Door wensen en eisen van de opdrachtgever te combineren met onze kennis zijn we een uiteindelijk tot een resultaat gekomen waar wij enorm trots op zijn. Daarnaast is de ruimte gemoderniseerd en is het uitermate functioneel als een bedrijfspand dat klaar is voor de toekomst.

Tijdens de renovatie is de ruimte van het kantoorpand opnieuw ingedeeld. Zo zijn de toiletruimtes en keuken omgewisseld, waardoor de ruimte vele malen groter oogt en ook de gebruiksvriendelijkheid verhoogt.

Met een grote stalen pui en een moderne visgraat vloer zijn verschillende ruimtes gecreëerd die groot ogen. Dit maakt het tevens ook mogelijk om meerdere werkplekken te creëren binnen het kantoor.

Wij willen bij deze in het bijzonder onze dank uitspreken naar alle betrokkenen bij het project. Zie hieronder de foto’s!

Altijd binnen onze kernwaarden: verantwoord, vernieuwend en klantgericht.