Mauritskade 33-3 Den Haag

Over dit project

Renovatie van een schitterend kantoorpand op de Mauritskade, nu ook op de 3e verdieping!

Het renovatieproject van het kantoorpand, gelegen aan de Mauritskade, is in volle gang! We zijn trots en verheugd om te vermelden dat de 3e verdieping reeds ook succesvol is opgeleverd! Na een succesvolle renovatie van respectievelijk de begane grond en 1e verdieping, mochten we onze inspanningen voortzetten op de 3e verdieping. Natuurlijk met hetzelfde doel! Namelijk de 3e verdieping transformeren tot een moderne, functionele en uitnodigende werkruimte.

Bij het opnieuw indelen van de ruimtes hebben we dezelfde doelstellingen gehandhaafd als bij de eerdere renovaties. Het maximaliseren van de functionaliteit en het creëren van een moderne uitstraling. Dankzij de nauwe en prettige samenwerking met onze opdrachtgever hebben wij de wensen en eisen gemakkelijk kunnen vertalen naar een prachtig ontwerp.

Net als op de 1e verdieping hebben we op de 3e verdieping ook gezorgd voor een moderne uitstraling. Een strakke maar warme kleur op de muren geeft de ruimte een frisse, eigentijdse maar ruimtelijke look. Daarnaast hebben we een nieuwe moderne keuken geplaatst en een mooie rechte pvc vloer geplaatst.

Bekijk hieronder de foto’s!

Altijd binnen onze kernwaarden: verantwoord, vernieuwend en klantgericht.