Looierslaan Voorburg

Over dit project

Weer even een nieuwe update! Het is al een tijdje geleden, maar we hebben de foto’s nog! In de Looierslaan in Voorburg was er een dubbele bovenwoning, heel oud, maar de opdrachtgever zag de potentie. Dat zagen wij natuurlijk ook!

Na dat het pand volledig tot aan casco was gesloopt hebben wij opnieuw de gehele woning mogen opbouwen en afwerken. Onder andere zijn de vloeren geïsoleerd met Fermacell platen en afgewerkt met een schitterende lichte kleur plak PVC. Daarnaast is al het glas vervangen voor HR++ glas en zijn alle buitenmuren geïsoleerd met voorzetwanden.

Daarnaast hebben we zorg mogen dragen voor de afwerking. Het plaatsen van binnendeur kozijnen, nieuwe deuren, nieuwe toilet, doucheruimte en al het stuc- en schilderwerk.

Wat misschien nog wel het mooiste is, de vaste trap naar het nieuw aangelegde dakterras. In deze woning ontbrak het, als enige, aan een grote buitenruimte. Door de ruimte op het dak maximaal te benutten hebben we ervoor kunnen zorgen dat dit nu geen probleem meer is!

Bekijk hieronder de foto’s!

Altijd binnen onze kernwaarden: verantwoord, vernieuwend en klantgericht.