Mauritskade 33-1 Den Haag

Over dit project

Grondige renovatie voortgezet op de 1e verdieping van een kantoorpand gelegen aan de Mauritskade.

Na een uitermate prettig verlopen samenwerking met onze opdrachtgever, hebben wij in het kantoorpand, gelegen aan de Mauritskade, ook de 1e en 3e verdieping grondig mogen renoveren alvorens er nieuwe huurders in komen. De 3e verdieping is zo goed als klaar, hierover later meer!

Op de 1e verdieping hebben wij voor onze opdrachtgever de indeling van de ruimtes net weer even anders ingedeeld. Zo zijn de toiletten toegankelijk vanaf de wachtruimte in de hal en hoeft men niet steeds door het kantoor om van het toilet gebruik te kunnen maken. Na een succesvolle samenwerking op de begane grond van dit kantoorpand, wisten we exact wat de wensen en eisen van de opdrachtgever waren.

Hier hebben we dan ook op ingespeeld met een moderne look door middel van een mooie rechte pvc-vloer en energie efficiënte spotjes voor de verlichting. Daarnaast zijn de muren strak gestukt en gespoten in een warme kleur wit. De toiletruimtes en keuken zijn ook hier, net als op de begane grond, omgewisseld. Dit met het idee om de gebruiksvriendelijkheid van de 1e etage te verhogen.

Wij willen wederom onze dank uitspreken naar onze opdrachtgever voor een prettige samenwerking. We hopen nog veel vaker samen zulk soort mooie projecten te realiseren!

Met trots presenteren wij hieronder de foto’s!

Altijd binnen onze kernwaarden: verantwoord, vernieuwend en klantgericht.