Wilgendreef

Over dit project

Wij brengen duurzaamheid aan uw deur met onze baanbrekende verduurzamingsinspanningen. Aan de Wilgendreef in Voorburg verbeteren we het wooncomfort en besparen we direct op de energiekosten.

Op dit project hebben we de buitenschil van de zolder compleet geïsoleerd met voorzetwanden en nieuwe dakisolatie.  Het product wat we hebben gebruikt voor zowel de voorzetwanden als dakisolatie is Knauff naturoll 035. Dit product heeft een RD-waarde van 4, waardoor de opdrachtgever direct recht had op de investeringssubsidie energie en energiebesparing (ISDE).

Voor deze aanvraag is nodig:

  • Offerte met de producten die gebruikt gaan worden
  • Factuur dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd
  • Foto van het etiket van het gebruikte product

Met de verschillende meldcodes kan het soms lastig en onoverzichtelijk zijn om te bepalen op welke subsidie u recht heeft. Rannox kan tevens ook faciliteren in het aanvraagproces van de ISDE-subsidie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons even een mail op info@rannox.nl of neem telefonisch contact met ons op: 070 221 31 90.

Met een goed geïsoleerd huis hoef je minder te stoken en kun je fors besparen op de energierekening. Daarnaast zorg je met goede isolatie indirect ook voor minder belasting op het milieu. Als laatste pluspunt wordt een goed geïsoleerd huis ook meer waard, zo creëert u een win-win situatie voor zowel de huidige als toekomstige generatie.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons verduurzamingsproject uw huis kan transformeren en uw levensstijl kan verbeteren!